Добродійний внесок на розвиток Рідної Духовності через webmoney: U281510035353 (гривні), Z380075034615 (долари), R209679288409 (рублі), E148105668026 (євро)
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
inorganic2

|
Написане: середа березня 03, 2010 14:04 Тема повідомлення: |
|
|
Світовит, ага, типа я приду и начну всем говорить что я инглинг. _________________ Два великих принципа:
1. Свято чтить своих Богов и Предков.
2. Жить по-Совести в ладу с Природой. |
|
| Догори |
|
 |
Світовит Site Admin

|
Написане: середа березня 03, 2010 14:13 Тема повідомлення: |
|
|
inorganic2
Тебе по зовнішнім ознакам розкусять. А як взнають що ти понаписував про Степана Бандеру, то ще й по пиці надають. _________________ svit.in.ua |
|
| Догори |
|
 |
inorganic2

|
Написане: середа березня 03, 2010 14:18 Тема повідомлення: |
|
|
Світовит, "по пицi"? Затягаю по судам... _________________ Два великих принципа:
|
| Догори |
|
 |
Світовит Site Admin

|
Написане: середа березня 03, 2010 14:49 Тема повідомлення: |
|
|
inorganic2
| Цитата: | | "по пицi"? Затягаю по судам... |
Щось негарно запахло... Поб'ють і ще й всі підтвердять, що увірвався в офіс (причому приватний) і почав бешкетувати. _________________ svit.in.ua |
|
| Догори |
|
 |
inorganic2

|
Написане: середа березня 03, 2010 14:59 Тема повідомлення: |
|
|
Світовит, да, именно, я не сомневаюсь в "честности и порядочности" вашей организации и всех ея участников.
Красота - угроза группового избиения, с планами заведомо лживых показаний об инциденте. Поздравляю! Вот ваша истинная суть. _________________ Два великих принципа:
|
| Догори |
|
 |
Світовит Site Admin

|
Написане: середа березня 03, 2010 17:55 Тема повідомлення: |
|
|
inorganic2
Це я до того, що не плюй в криницю... _________________ svit.in.ua |
|
| Догори |
|
 |
Добра Відьма Мольфарка

|
Написане: четвер березня 04, 2010 0:06 Тема повідомлення: |
|
|
inorganic2
Ідеологічний вишкіл = тематична лекція + на розгляд лектора, конструктивна дискусія, питання і відповіді, обговорення і тому подібне.
Світовит
| Світовит написав: | inorganic2
Тебе по зовнішнім ознакам розкусять. А як взнають що ти понаписував про Степана Бандеру, то ще й по пиці надають. |
Я трішки не в темі, можна дізнатись, про що мова? )) _________________ Щиро Ваша,
Мольфарка |
|
| Догори |
|
 |
VOGNEJAR

|
Написане: четвер березня 04, 2010 0:09 Тема повідомлення: |
|
|
inorganic2
Не стыдно вам? опозорили скандинавских инглингов... теперь, их имя ассоциируется с черт знает чем... _________________ 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐
"Блага думка - благе слово - блага дія"
卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 卐 |
|
| Догори |
|
 |
Добра Відьма Мольфарка

|
Написане: четвер березня 04, 2010 0:29 Тема повідомлення: |
|
|
OGNEJAR
а як фашисти колись спаплюжили свастику...
теж майстри... _________________ Щиро Ваша,
Мольфарка |
|
| Догори |
|
 |
inorganic2

|
Написане: четвер березня 04, 2010 9:01 Тема повідомлення: |
|
|
OGNEJAR, каким образом я их опозорил??? Про скандинавских инглингов я ни слова не сказал.
Добра Відьма Мольфарка, благодарю за пояснение. Но к сожалению, я не прийду. Хотелось бы конечно послушать, узнать что-то новое, сопоставить вашу информацию с той, что мне известна, сделать правильные выводы...
Но некоторые личности высылают в мой адрес угрозы физической расправы из-за разности мировоззрения.
По ихнему, я должен думать так как они говорят, а за всякое инакомыслие.... типа шаг влево, шаг вправо - расстрел. Прям как средневековые религиозные фанатики.
О чём это говорит? Это говорит, что уровень Духовного развития ниже плинтуса. _________________ Два великих принципа:
|
| Догори |
|
 |
Світовит Site Admin

|
Написане: четвер березня 04, 2010 11:05 Тема повідомлення: |
|
|
inorganic2
| Цитата: | | О чём это говорит? Это говорит, что уровень Духовного развития ниже плинтуса. |
Вірна самооцінка. Я постійно наголошую, що в церкві інглігнів дуже низький рівень знань, безперечне сприйняття того, що підсовується лідерами. Христосіяни чи Мусульмани теж тупо вірують у свої "святі" писання і нічого... масово поширилися.
Добра Відьма Мольфарка
| Цитата: | | Я трішки не в темі, можна дізнатись, про що мова? )) |
inorganic2 написав, негарні слова про Бандеру, от я й кажу, що якщо до вас заявиться, то отримає по своїй жидовській морді:
| Цитата: | | OGNEJAR, а вобщем-то - СТЕПАН БАНДЕРА - УНИАТСКИЙ еврей, его мать Мирослава Глодзинская - польская еврейка, таких евреев называют ещё ГАЛАХИЧЕСКИМИ, то есть по матери. |
http://svit-forum.virshi.org/viewtopic.php?t=463&postdays=0&postorder=asc&start=90 _________________ svit.in.ua |
|
| Догори |
|
 |
inorganic2

|
Написане: четвер березня 04, 2010 11:30 Тема повідомлення: |
|
|
Світовит, я про Штефана вашего любимого "негарних" слов не писал, я только написал, что он еврей, что чётко видно по фотографии, с разъяснением всех признаков.
И у меня морды нет, тем более жидовской. Морда, наверное у тебя. Причём цвет волос с рыжеватым оттенком, как у тебя - явный признак примеси хазаро-иудейских кровей. _________________ Два великих принципа:
|
| Догори |
|
 |
Ярополк

|
Написане: четвер березня 04, 2010 11:37 Тема повідомлення: |
|
|
| inorganic2 написав: | Світовит, я про Штефана вашего любимого "негарних" слов не писал, я только написал, что он еврей, что чётко видно по фотографии, с разъяснением всех признаков.
И у меня морды нет, тем более жидовской. Морда, наверное у тебя. Причём цвет волос с рыжеватым оттенком, как у тебя - явный признак примеси хазаро-иудейских кровей. |
Слухай йолоп ти вже задовбав, брись з форуму, Світа всі знають хто пише на форумі, так - що волосся в нього до речі не риже...
А ти показуєш свою недолугість та тупість. Відвели тобі роль клоуна... _________________ Слава Перуну! |
|
| Догори |
|
 |
inorganic2

|
Написане: четвер березня 04, 2010 11:55 Тема повідомлення: |
|
|
Ярополк, буду вам тут парить мозг, пока Свитовит не отправит меня в бан.
Огов, Свитовит, отправь меня в БАН, я очень прошу!!  _________________ Два великих принципа:
|
| Догори |
|
 |
Світовит Site Admin

|
Написане: четвер березня 04, 2010 12:02 Тема повідомлення: |
|
|
inorganic2
Ваше бажання буде виконане. _________________ svit.in.ua |
|
| Догори |
|
 |
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|