Рідна Православна Віра Форум РПК
 ЗареєструватисьЗареєструватись ПрофільПрофіль   ВхідВхід 
 Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення 
Добродійний внесок на розвиток Рідної Духовності через webmoney: U281510035353 (гривні), Z380075034615 (долари), R209679288409 (рублі), E148105668026 (євро)
Обереги в оселі
Перейти до сторінки назад  1, 2 | All

Нова тема   Відповісти    Форум РПК -> Українська оселя
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Яр-Тур

ПовідомленняНаписане: четвер серпня 27, 2009 17:40    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Богуслав
не пригадую, не звертав якось уваги. Буду десь на селах, то обовязково подивлюсь
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
Леля

ПовідомленняНаписане: четвер серпня 27, 2009 17:43    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

не знаю чи то коники, але якісь фігурки у нас роблять. Пофотаю і закину якось сюди.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Яр-Тур

ПовідомленняНаписане: четвер серпня 27, 2009 17:58    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Богуслав
Полазив в себе на харді, майже нічого не знайшов, хіба оце:
різьблення на хаті, здається, старости села. Музей народної архітектури, м. Львів Smile (не знаю, правда, чи воно шось дасть Laughing )

Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
Святизар Ясен

ПовідомленняНаписане: понеділок липня 19, 2010 12:37    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Яр-Тур
Верхній символ: Розетка Перуна - оберіг від блискавки. Дійсно старовинний слов"янський оберіг.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум РПК -> Українська оселя Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2 | All
Сторінка 2 з 2

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі